Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Welkom in ons 4 sterren hotel in Amsterdam

We heten u van harte welkom in het meest unieke 4-sterren hotel in Amsterdam. Het Park Hotel team doet er alles aan om van uw verblijf een extra speciale te maken!

Wilt u alvast een aantal tips van echte Amsterdam kenners? Ons Management Team onthult special voor u al hun favoriete geheime adresjes.


 

 

 

 

 

 

Bram van der Hoek - Regional Managing Director
U moet echt een bezoek brengen aan de zeventiende-eeuwse grachtengordel van Amsterdam welke zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat! U hoeft maar een stap buiten Park Hotel te zetten en u maakt kennis met een van deze unieke grachten. Geniet!


Suzanne de Zwaan - Hotel Manager
EYE, het filmmuseum aan het IJ, is hét centrum voor film, echt een icoon in Amsterdam. Een briljante plek in Amsterdam als je van film houdt!

 

 


Remco Kuiper - Director of Sales & Marketing
Ga op ontdekking in de wijk Oud-Zuid, de meest charmante wijk van Amsterdam met high-fashion winkels en unieke restaurantjes. Na een bezoek te hebben gebracht aan Oud-Zuid komt u zeker met volle tassen terug het hotel in. Veel plezier!


 

 

 

 

 

Patty de Gruiter - Revenue Manager
Eigenlijk heb ik teveel tips om te noemen, maar als ik toch moet kiezen raad ik je Ijscuypje aan voor de beste ijsjes van de stad.


 

 

 

 

 

Mariette Sjerp - Financiel Controller
De Negen Straatjes, 9 schilderachtige winkelstraatjes waar je op elke hoek iets nieuws ontdekt.


 

 

 

 

 

Telka Knapen - Rooms Division Manager
Ik raad de Hop on, Hop off stadstour met bus aan, de perfecte manier om Amsterdam te ontdekken in uw eigen tempo. U kunt in-en uitstappen wanneer u wilt zodat u alle tijd heeft voor Amsterdam's meest unieke bezienswaardigheden.


 

 

 

 

 

Hye Jin de Fraiture - Human Resources Manager
Een rondvaart over de Amsterdamse grachten is een absolute must wanneer u onze hoofdstad bezoekt. Bewonder de traditionele huizen, het ontelbare aantal bruggen en de ypische woonboten. U kunt opstappen recht tegenover Park Hotel Amsterdam.