Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Voorwaarden

De website www.parkhotel.nl wordt beschikbaar gesteld door en is de exclusieve verantwoordelijkheid van Park Hotel.

Park Hotel, Stadhouderskade 25, 1071 ZD Amsterdam, Nederland werkt onder licentie van World Hotels AG, Germany. World Hotels AG is echter niet verantwoordelijk en neemt geen aansprakelijkheid voor materiaal op deze website.

Vrijwaringsclausule

Park Hotel heeft elke mogelijke inspanning betracht om te zorgen dat de informatie op deze website juist is. Park Hotel biedt echter geen garantie, uitdrukkelijk dan wel aangenomen, voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Deze site kan technische onnauwkeurigheden of typefouten bevatten, inclusief maar niet beperkt tot onnauwkeurigheden met betrekking tot prijsstelling of beschikbaarheid die mogelijk van toepassing zijn op uw transactie.

Park Hotel en World Hotels AG zijn niet verantwoordelijk en nemen geen aansprakelijkheid voor deze mogelijke onnauwkeurigheden, fouten of schade die direct of indirect het gevolg kan zijn van het gebruik van de informatie op deze website.

Park Hotel behoudt zich te allen tijde het recht voor om zonder kennisgeving wijzigingen, correcties, annuleringen en/of verbeteringen aan te brengen in de inhoud en informatie op deze website, en in producten en programma´s die hierin beschreven worden, zelfs na bevestiging van een transactie.

Park Hotel is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarvoor we koppelingen tonen op deze website.

Copyright

De inhoud en de informatie op deze website (tekst, afbeeldingen, illustraties, animaties, mediaobjecten en de lay-out) is onderworpen aan het auteursrecht en andere wetten ter bescherming van gegevens. Alle rechten voorbehouden.

Merknamen

De merknaam WORLDHOTELS en de merklogo's van Worldhotels zijn handelsmerken van World Hotels AG, Duitsland.