Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Living Room Jewelry Bar

Europese koffiehuizen, Franse patisserieën en Italiaanse barretjes, een combinatie van dit alles vindt u in de Coffee Espresso Bar van Park Hotel. Overdag vindt u een uitgebreid assortiment aan koffie, maar ook huisgemaakte macarons, truffels, de beste chocolade, vers bereide desserts en andere specialiteiten gemaakt door de patisserie chefs van MOMO. Ontsnap voor even uit het alledaagse leven en geniet van de overheerlijke specialiteiten die The Living Room Jewelry Bar te bieden heeft.

Bar
 
 
 
 
 

The Living Room Jewelry Bar staat bekend om zijn exclusieve patisserie en unieke kunstwerkjes van chocolade, maar wat u zeker ook niet mag missen, zijn de beste likeuren en de fijnste wijnen. Gasten en plaatselijke smaakmakers genieten hier van moderne interpretaties van gerechten en kleine bites van het Living Room menu. In de avond verandert The Living Room Jewelry Bar in een luxueuze bar met een grote selectie van internationale wijnen en sterke dranken, nadat u uiteraard eerst geproefd hebt van de overheerlijke zoetigheden en huisgemaakte specialiteiten.