Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

THE LIVING ROOM

Leun achterover en ontspan...
 

Welkom in The Living Room van Park Hotel, een exclusieve ruimte met royale fauteuils en designersofa’s waar u lekker in kunt weg zakken en volledig relaxen. Dit is de perfecte omgeving om de dag te overdenken met een heerlijke glas wijn, een latte of een warme kop thee.

Living
 
 
 
 
 

De exclusief ontworpen Living Room Jewelry Bar, naast de receptie, staat in Amsterdam bekend om het fijne assortiment van maccarons, cupcakes en andere heerlijke taartjes. Ook kunt u hier genieten van de beste likeuren en wijnen welke te combineren zijn met de gerechten van het exclusief samengestelde Living Room menu. Gasten en Amsterdammers kunnen hier kennismaken en genieten van de moderne interpretaties van gerechten en hapjes van onze chef.

Waarom op uw hotelkamer blijven zitten als uw huiskamer beneden is? Maak van The Living Room van Park Hotel uw woonkamer. Ontsnap even uit het alledaagse leven en treedt binnen in de wereld van het onverwachte, vol kunst, boeken, inspirerende drankjes, bites en relaxte muziek. Als u een fan bent van luxueus loungen, dan is dit de ideale locatie om vrienden uit te nodigen voor een perfect gezette cappuccino of om af te spreken voordat u de stad ingaat.

Als u even achterover wilt leunen met een goed boek of eindelijk eens wilt beginnen aan die zware klassieker, hebben we een ruime keuze aan boeken ter beschikking. Geniet van de uitgebreide collectie boeken onder het genot van een uitstekend glas wijn bij de open haard.