Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

THE LIVING ROOM

Welkom in The Living Room van Park Hotel, een exclusieve ruimte met royale fauteuils en designersofa’s waar u lekker in kunt weg zakken en volledig relaxen. Dit is de perfecte omgeving om de dag te overdenken met een heerlijke glas wijn, een latte of een warme kop thee.

De exclusief ontworpen Living Room Jewelry Bar, naast de receptie, staat in Amsterdam bekend om het fijne assortiment van maccarons, cupcakes en andere heerlijke taartjes. Ook kunt u hier genieten van de beste likeuren en wijnen welke te combineren zijn met de gerechten van het exclusief samengestelde Living Room menu. Gasten en Amsterdammers kunnen hier kennismaken en genieten van de moderne interpretaties van gerechten en hapjes van onze chef.

Waarom op uw hotelkamer blijven zitten als uw huiskamer beneden is? Maak van The Living Room van Park Hotel uw woonkamer. Ontsnap even uit het alledaagse leven en treedt binnen in de wereld van het onverwachte, vol kunst, boeken, inspirerende drankjes, bites en relaxte muziek. Als u een fan bent van luxueus loungen, dan is dit de ideale locatie om vrienden uit te nodigen voor een perfect gezette cappuccino of om af te spreken voordat u de stad ingaat.

Als u even achterover wilt leunen met een goed boek of eindelijk eens wilt beginnen aan die zware klassieker, hebben we een ruime keuze aan boeken ter beschikking. Geniet van de uitgebreide collectie boeken onder het genot van een uitstekend glas wijn bij de open haard.

Living