Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

THE GYM

Park 24H Workout

Of u nu in topvorm wilt zijn voor een hele dag vergaderen, of gewoon aan uw gezondheid wilt werken, uw inspanningen worden beloond in de Gym, onze Park 24H Workout.

De Gym Park 24H Workout biedt 24 uur per dag gratis toegang voor wie de vakantiepondjes eraf wil trainen, of voor wie het zitten in vliegtuig, taxi en vergadering ongedaan wil maken met een gezonde training.

Elke werkdag, van 7:00 tot 11:00 uur staan onze  trainers voor u klaar! Profiteer dan van gratis advies en begeleiding.Als u een stap verder wilt gaan, boek dan een privé-sessie met onze personal trainer.

Pak uw gratis plattegrond van het Vondelpark en zoek de buitenlucht op. Het Vondelpark trekt jaarlijks ongeveer 10 miljoen bezoekers. Het Vondelpark is een van 's werelds populairste parken om in te rennen. De hoofdingang van het Vondelpark is naast Park Hotel.

U bent uw sport outfit vergeten? Geen probleem. U kunt uit een ruime collectie aan sportschoenen en sportkleding van K-Swiss kiezen om gratis te gebruiken. Eigenlijk kan niets u nog weerhouden om snel die calorieën te verbranden!

The City Street Spa

Park Hotel heeft speciaal voor u de beste Spa van de stad uitgekozen. Gelegen dichtbij het hotel aan de prachtige Prinsengracht en omgeven met kleine boutique en delicatessen winkels in de Utrechtsestraat.  In  The City Street Spa is een oase van rust in het hart van Amsterdam. Een ware oppepper voor uitgebluste drukdoeners. Zodra u een voet in The City Street Spa zet, voelt u meteen alles van uw schouders vallen. Trek een heerlijke badjas met slippers aan en laat u onderdompelen en verwennen met een van de overheerlijke behandelingen.

Niks doen heeft nog nooit zo goed gevoeld. U kunt onze Guest Service Manager vooraf een afspraak voor u laten maken door een mail te sturen naar service@parkhotel.nl of te bellen naar +31 (0)20 671 12 22. Uiteraard kunt u zich ook last minute laten adviseren en een behandeling laten boeken door onze Guest Service Manager.

spa