Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Voorgaande exposanten

The Gallery Zone presenteert met trots haar voorgaande exposanten.


 


Bas Losekoot - Per la Citta

Deze getalenteerde jonge kunstenaar won in 2003 de bekende Young Talent Award. Sindsdien is hij uitgegroeid als een veelzijdige fotograaf. Vanwege zijn liefde voor de Italiaanse film vertrekt hij naar zijn afstuderen naar Rome, op zoek naar Cinecittà, de wereld van Fellini’s films uit de jaren zestig.

De stijl van zijn reeks Per la Città is geïnspireerd op de uiterst trage cross-fades welke wordt gebruikt in films van vroeger. Losekoot’s beelden zijn gefragmenteerd door reflecties, transparanten en schaduwen op een intelligente wijze verpakt. Ze trekken de kijker in het theater van de straat waarbij tegelijkertijd je verbeelding wordt geprikkeld.
www.baslosekoot.com

Bas
 
 
 
 
 

Yvon de Witte

Met deze expositie keert Yvon de Witte terug naar het hotel uit haar kinderjaren, waar ze veel op bezoek is geweest in de tijd dat haar familie in Park Hotel verbleef.

Kunstenares Yvon de Witte produceert voornamelijk tekeningen, schilderijen en foto’s van figuren met een duidelijke signatuur. Dit samen met een transparantie en helderheid. In de serie die De Witte toonde in The Gallery Zone, werd ze gedreven door innerlijke krachten die natuurlijke inspiratie brengen. Haar werk straalt rust uit en is een reflectie van haar ziel bevroren op papier.
www.yvondewitte.nl

Yvon
 
 
 
 
 

Roberta Marroquin Doria - Dans le Noir

Park Hotel is trots dat Doira voor het eerst haar werk in Europa heeft tentoongesteld in The Gallery Zone. In haar onderzoek naar mysterie heeft deze Mexicaanse kunstenares fotografie gebruikt als een ondersteuning van het denkbeeldige met licht als haar instrument. Haar voorliefde zijn ruimtes gevuld met duisternis waarmee ze met licht een nieuw universum onhult.

Dromen, de dood en angst zijn terugkerende thema’s in haar werk. De serie Dans le Noir is complexer en scherper dan haar vorige werke
n. De foto’s zijn afgeleid van een soortgelijk wereldbeeld, de twee ongelijksoortige culturen die naast elkaar bestaan in Mexico, het moderne Christendom met Indiase overtuigingen.
www.robertamarroquin.com

Roberta
 
 
 
 
 

Will Falize

Deze talentvolle fotograaf is geboren in een authentieke Gipsy familie in het zuiden van Nederland. Op zijn 15e bezocht hij voor het eerst een foto shoot in een studio. Vanaf dat moment was Falize gefascineerd door de sfeer die daar omheen hing, en wist hij wat hij wilde worden; een professionele fotograaf.

Falize fotografeert vrouwen, vrouwen met een ‘diepte’ zoals hij het noemt. “Ik bekijk de blik, de spiegel van de ziel”. Ik ben op zoek naar vouwen die worstelen met hun zelfbeeld, op zoek naar waarheid en liefde.


Will
 
 
 
 
 

Yoram Roth - HANJO

Yoram Roth is een kunstfotograaf, gericht op het creëren van beelden en fotoboek projecten. In zijn werk maakt hij gebruikt van de taal van fashion fotografie om zo te spelen met verhaalelementen. Op deze manier wordt de kijker meegenomen in de beelden die een niveau van persoonlijke interpretatie vereist. Yoram creëert tableau beelden welke voor de kijker vertrouwd lijken. De beelden komen voort uit onze hedendaagse mythen, de films en schilderijen van de jaren 50, maar waarvan de betekenis afhankelijk is van ons eigen inlevingsvermogen en psychologische veronderstelling.

Yoram
 
 
 
 
 

Flore Zoé - Spirits

Flore Zoé heeft al vanaf jonge leeftijd een passie voor fotografie, ze werd gefascineerd door de vormen en het instellen van diverse beelden. Haar grote passie is dan ook het creëren van beelden. Flore Zoé communiceert verhalen door middel van haar beelden. “In mijn werk laat ik individuen en hun omgeving samen smelten, zo vertel ik mijn eigen verhaal”. Een groot deel van haar werk bestaat uit emoties verpakt in een autobiografische vorm.

Zoé exposeert in The Gallery Zone met haar serie Spirit. Het concept; het militaire ziekenhuis is verlaten, het ademt de sfeer van het leven van de nonnen en soldaten… een eerbetoon aan degenen die er gewerkt en geleefd hebben. Een verhaal die je met je eigen ogen moet zien.

www.florezoe.com