Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Starring now - Melissa Rodwell

The Gallery Zone is trots om het meesterwerk van fotograaf Melissa Rodwell te mogen onthullen.

Mel
 
 
 
 
 

De uit Los Angeles afkomstige Melissa Rodwell studeerde fotografie aan het Art Center College of Design. Na deze afgerond te hebben is zij haar glansrijke carrière in de mode en entertainment fotografie begonnen, wat heeft geleidt tot vele internationale reclamecampagnes en publicaties. Zo heeft ze onder andere campagnes geschoten voor een aantal zeer gerenommeerde merken als Ralph Lauren, Coca Cola, Honda, NBC televisie en Dell computers. Doordat Rodwell zulke uitmuntende werken weet te schieten zijn deze onder andere geplaatst in Harpers Bazaar, Jimon Magazine, Kurv, Flaunt, Genlux, Femina, Playboy, 944 en Mademoiselle. Ook binnen de muziekindustrie is Rodwell een grote naam, zo heeft ze bands voor Virgin Records, Warner Brothers en Universal op de plaat gelegd.

Rodwell stopt in al haar werk haar passie, de pure artistieke zoektocht naar de sociaal achterliggende gedachten onder de lagen van de betoverende beelden.
Ze heeft een groot aantal solo-exposities  gehad in Sydney, Los Angeles en Miami. Park Hotel is daarom bijzonder trots om haar werk voor het eerst in Amsterdam te mogen tonen.

Ontdek het zelf in The Gallery Zone…