Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

THE GALLERY ZONE

Maak kennis met een nieuw begrip, 'hotelkunst'

Een expositie bezoeken in een stijlvolle setting, onder het genot van topwijnen en een uitgelezen menu. The Gallery Zone geeft een heel nieuwe lading aan het begrip ‘kunst’. Laat al uw zintuigen stimuleren met dit unieke concept in Amsterdam.   

The Gallery Zone is een expositieruimte waar u kennis maakt met talenten uit verschillende disciplines. In samenwerking met diverse art galleries en kunstenaars wordt er om de paar maanden een nieuwe expositie tentoongesteld. De werken die u ziet in The Gallery Zone zijn exclusief te koop bij Park Hotel.  

Trakteer uzelf op overheelijke bites en exclusieve wijnen van het speciaal samengestelde Gallery Zone menu terwijl u ondertussen kunt genieten van adembenemende kunstwerken.

Ervaar het zelf, The Gallery Zone is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.