600,225

"Dit noemen wij een

kosmolitische belevenis"

- Society World -

 

500,225

"Een perfecte basis voor

mode- en cultuurliefhebbers"

- Jackie Magazine -

 

500,15

"Dit is het leven

op zijn best"

- Talkies Lifestyle Magazine -

 

300,50

"Inspiratie, creativiteit en persoonlijke aandacht"

- Meeting Magazine -

 

100,100

"Momo is een naam

die synoniem staat aan klasse"

- Time Out -

 

 

Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Persberichten

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Park Hotel? Klik op de titel en ontdek!

Park Hotel Amsterdam ontvangt Green Globe label
Park Hotel Amsterdam heeft afgelopen week het Green Globe certificeringlabel officieel in ontvangst mogen nemen. Het hotel is onlangs onafhankelijk geauditeerd en na te voldoen aan de Green Globe criteria beloond met het prestigieuze lidmaatschap van het Green Globe programma. Green Globe is het wereldwijd erkende certificeringprogramma voor duurzaamheid speciaal ontworpen voor de reis- en gastvrijheidindustrie in het hogere segment.

Park Hotel Amsterdam genomineerd voor de World Travel Awards 2012
Park Hotel is voor de tweede keer genomineerd voor een World Travel Award, ook wel de 'Oscars binnen de reisindustrie' genoemd. De World Travel Awards worden gezien als de ultieme onderscheiding voor partijen die uitblinken in de reisbranche.

Exclusieve Japanse opening van nieuwe expositie in The Gallery Zone van Park Hotel
Afgelopen donderdag heeft in The Gallery Zone van Park Hotel de zeer succesvolle lancering plaatsgevonden van "Hanjo", een collectie meesterwerken van kunstfotograaf Yoram Roth, onder andere bekend van het spraakmakende BOXeight Berlin & Los Angeles.

Officiele opening expositie fine art fotograaf Yoram Roth in The Gallery Zone van Park Hotel

Park Hotel is trots om het meesterwerk van kunstfotograaf Yoram Roth te mogen onthullen. Donderdag 12 april zal The Gallery Zone officieel zijn collectie "Hanjo" lanceren.

Grand opening: Living Room Jewelry Bar in het Park Hotel &Preview Amsterdam Fashion Week

Na een succesvolle soft opening vond deze avond de officiële opening van The Living Room Jewelry bar plaats.Zowel hotel gasten als plaatselijke smaakmakerskunnen The Living Room Jewelry Bar zien als een herlancering vanEuropese koffiehuizen, Franse patisserieën en Italiaanse barretjes, een combinatie van dit alles vormt de nieuwe Coffee Espresso Bar van Park Hotel.

Park Hotel Amsterdam premieres: The Living Room Jewelry Bar
Park Hotel Amsterdam opent op dinsdagavond 17 januari 2012 in de huiskamer van haar hotel The Living Room Jewelry Bar. The Living Room Jewelry Bar is een nieuw concept van Park Hotel en is gebaseerd op invloeden van gerenomeerde Zuid Europese koffiebars, Franse patisserieën en Italiaanse cafes.

MOMO verkozen tot Beste Cocktailbar 2011 in Amsterdam

MOMO Restaurant, Bar & Lounge is door Time Out Magazine uitgeroepen tot Beste Cocktailbar 2011 in Amsterdam. MOMO is dit jaar als winnaar uit de bus gekomen onder de categorie 'Beste Cocktailbar' en mag zich de 'place to be' noemen voor de meest bruisende en exclusieve cocktails.

Park Hotel Amsterdam geeft betekenis aan “art of fashion” tijdens de Amsterdam International Fashion Week
Park Hotel Amsterdam heeft afgelopen dinsdagavond een exclusieve aftrap gegeven voor Amsterdam International Fashion Week die vandaag officieel van start gaat. Op deze spectaculaire avond stond niet alleen mode centraal maar ook de fotografie van de Mexicaanse top fotografe Roberta Doria Marroquin. 

Park Hotel Amsterdam genomineerd als ‘Netherlands’ Leading Business Hotel’
Park Hotel Amsterdam, welke tweemaal eerder is verkozen als “Best Business Hotel, The Netherlands” is onlangs opnieuw genomineerd als  ‘Netherlands’ Leading Business Hotel’, ditmaal door de World Travel Awards, de “Oscars van de reisindustrie”.

Park Hotel Amsterdam koploper met Facebook
Park Hotel Amsterdam weet zich wederom te profileren als pionier, ditmaal op het gebied van social media. Als eerste hotel in Nederland introduceert Park Hotel een Hotel Bookingstool op de sociale netwerksite Facebook. 

Park Hotel start 2011 met vier verworven vergaderhamers
Park Hotel Amsterdam zet het nieuwe jaar goed in met de nieuw verworven congres- en vergaderclassificatie.
Na een uitgebreide inspectie heeft de Congres- en Vergaderclassificatie onlang vier vergaderhamers toegekend aan Park Hotel.