Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Persberichten

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Park Hotel? Klik op de titel en ontdek!

Na succesvolle opening lanceert &Park nieuwe lijn van fashion label byBorre
byBorre is een innovatief textiel label, gedreven door de liefde voor materiaal en machine en de eindeloze mogelijkheden tussen deze twee. Borre Akkersdijk is een icoon te noemen op het gebied van textielontwikkeling. Zijn mindset inspireert bekende namen als Maarten Baas, Louis Vuitton, Piet Hein Eek en Nike om een samenwerking met hem aan te gaan.

Park Hotel Amsterdam koppelt unieke expositie aan Earth Hour
Met de deelname aan Earth Hour op zaterdag 28 maart geeft Park Hotel zijn gasten een sneak peek in de afhankelijkheid van elektriciteit in een hotel. Op deze manier bundelt het hotel samen met zijn gasten de krachten om een stempel te drukken op hun Green Globe certificering.

Park Hotel laat kunst tot leven komen in The Gallery Zone
Park Hotel Amsterdam heeft kunst letterlijk tot leven gebracht tijdens de officiële opening van de expositie ‘The Romantic Escape’ van kunstenares Lotta de Beus in The Gallery Zone, de expositie ruimte in The Living Room van het hotel.

Park Hotel Amsterdam zet zich in voor Voedselbank Amsterdam
Met kerstmis dat nadert heeft Park Hotel Amsterdam de handen ineen geslagen met de Voedselbank Amsterdam. Het personeel van Park Hotel zamelt gezonde levensmiddelen in voor de Voedselbank zodat zij tijdens kerst zoveel mogelijk pakketten voedsel kunnen distribueren. Aan het eind van deze inzamelingsactie zal het management van Park Hotel alle donaties van het personeel verdubbelen.

Park Hotel Amsterdam combineert unieke expositie met Amsterdam Dance Event

Ook dit jaar is Park Hotel Amsterdam getransformeerd tot één van de meest unieke dance locaties in de stad tijdens Amsterdam Dance Event. Samen met het gerenommeerde artiestenlabel Steel Entertainment Group, de entertainment tak van het Nederlandse horlogemerk TW Steel, is de Living Room van het hotel getransformeerd tot een musical playground.

Park Hotel Amsterdam ontvangt Green Globe label

Park Hotel Amsterdam heeft afgelopen week het Green Globe certificeringlabel officieel in ontvangst mogen nemen. Het hotel is onlangs onafhankelijk geauditeerd en na te voldoen aan de Green Globe criteria beloond met het prestigieuze lidmaatschap van het Green Globe programma. Green Globe is het wereldwijd erkende certificeringprogramma voor duurzaamheid speciaal ontworpen voor de reis- en gastvrijheidindustrie in het hogere segment.

Park Hotel Amsterdam genomineerd voor de World Travel Awards 2012
Park Hotel is voor de tweede keer genomineerd voor een World Travel Award, ook wel de 'Oscars binnen de reisindustrie' genoemd. De World Travel Awards worden gezien als de ultieme onderscheiding voor partijen die uitblinken in de reisbranche.

Exclusieve Japanse opening van nieuwe expositie in The Gallery Zone van Park Hotel
Afgelopen donderdag heeft in The Gallery Zone van Park Hotel de zeer succesvolle lancering plaatsgevonden van "Hanjo", een collectie meesterwerken van kunstfotograaf Yoram Roth, onder andere bekend van het spraakmakende BOXeight Berlin & Los Angeles.

Officiele opening expositie fine art fotograaf Yoram Roth in The Gallery Zone van Park Hotel

Park Hotel is trots om het meesterwerk van kunstfotograaf Yoram Roth te mogen onthullen. Donderdag 12 april zal The Gallery Zone officieel zijn collectie "Hanjo" lanceren.

Grand opening: Living Room Jewelry Bar in het Park Hotel &Preview Amsterdam Fashion Week

Na een succesvolle soft opening vond deze avond de officiële opening van The Living Room Jewelry bar plaats.Zowel hotel gasten als plaatselijke smaakmakerskunnen The Living Room Jewelry Bar zien als een herlancering vanEuropese koffiehuizen, Franse patisserieën en Italiaanse barretjes, een combinatie van dit alles vormt de nieuwe Coffee Espresso Bar van Park Hotel.

Park Hotel Amsterdam premieres: The Living Room Jewelry Bar
Park Hotel Amsterdam opent op dinsdagavond 17 januari 2012 in de huiskamer van haar hotel The Living Room Jewelry Bar. The Living Room Jewelry Bar is een nieuw concept van Park Hotel en is gebaseerd op invloeden van gerenomeerde Zuid Europese koffiebars, Franse patisserieën en Italiaanse cafes.

MOMO verkozen tot Beste Cocktailbar 2011 in Amsterdam

MOMO Restaurant, Bar & Lounge is door Time Out Magazine uitgeroepen tot Beste Cocktailbar 2011 in Amsterdam. MOMO is dit jaar als winnaar uit de bus gekomen onder de categorie 'Beste Cocktailbar' en mag zich de 'place to be' noemen voor de meest bruisende en exclusieve cocktails.

Park Hotel Amsterdam geeft betekenis aan “art of fashion” tijdens de Amsterdam International Fashion Week
Park Hotel Amsterdam heeft afgelopen dinsdagavond een exclusieve aftrap gegeven voor Amsterdam International Fashion Week die vandaag officieel van start gaat. Op deze spectaculaire avond stond niet alleen mode centraal maar ook de fotografie van de Mexicaanse top fotografe Roberta Doria Marroquin. 

Park Hotel Amsterdam genomineerd als ‘Netherlands’ Leading Business Hotel’
Park Hotel Amsterdam, welke tweemaal eerder is verkozen als “Best Business Hotel, The Netherlands” is onlangs opnieuw genomineerd als  ‘Netherlands’ Leading Business Hotel’, ditmaal door de World Travel Awards, de “Oscars van de reisindustrie”.

Park Hotel Amsterdam koploper met Facebook
Park Hotel Amsterdam weet zich wederom te profileren als pionier, ditmaal op het gebied van social media. Als eerste hotel in Nederland introduceert Park Hotel een Hotel Bookingstool op de sociale netwerksite Facebook. 

Park Hotel start 2011 met vier verworven vergaderhamers
Park Hotel Amsterdam zet het nieuwe jaar goed in met de nieuw verworven congres- en vergaderclassificatie.
Na een uitgebreide inspectie heeft de Congres- en Vergaderclassificatie onlang vier vergaderhamers toegekend aan Park Hotel.