Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

MOMO Exclusive – Private Dining

MOMO Exclusive, dé private dining voor diegenen die een uitstekende verzorgde, elegante en exclusieve avond met top service willen ervaren. Organiseer uw privédiner in de meest besloten en luxueuze setting van Amsterdam.

Op de eerste verdieping boven MOMO Restaurant, Bar & Lounge, vindt u 'MOMO Exclusive', een adembenemende dinerzaal die exclusief gereserveerd is voor privélunches, -diners of -banketten. 'MOMO Exclusive' biedt plaats aan maximaal 20 gasten en is volledig uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur, waaronder een iPod-aansluiting.

De keuken van 'MOMO Exclusive' is geïnspireerd op de pan-Aziatische traditie en gebaseerd op authentieke smaken. Alle delicatessen zijn bereidt met verse ingrediënten, en kunnen speciaal worden aangepast door onze chef. De op maat gemaakte menu's worden vergezeld met exclusieve wijnen. Elke gang is gegarandeerd een tongstrelende ervaring.


 

Private