Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

MOMO Bar & Lounge

Zin in een cocktail in de award-winning MOMO bar? Neem plaats aan de indrukwekkende 360-gradenbar en bewonder onze good looking bartenders bij het bereiden van een eenvoudige gin-tonic tot een watermeloen-vanille-Martini. Onze Shaker Boys hebben een verrassend menu met klassieke en inventieve drankjes samengesteld, waaronder wijnen, champagne, bieren, sterke drank en sake met Amsterdamse flair.

Laat u opzwepen door de beats van de DJ.
Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heeft MOMO een eigen DJ, zodat u een perfect excuus heeft voor heerlijke avond ontspannen uit met relaxte loungemuziek. De rest van de week geniet u van een extra ontspannen sfeer.

Wie wil er niet zien en gezien worden? De lounge van MOMO is de perfecte plek voor een exlusief drankje of een heerlijk hapje in een opgewekte omgeving. Geniet van uw favoriete cocktail en kijk naar de trendy gasten. Ontspan, relax en laat de ultieme lounge-ervaring al uw zintuigen stimuleren.

MOMO Bar Bites

MOMO Cocktail Menu

MOMO