Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

MOMO Restaurant, Bar & Lounge

Voor een stukje New York en London in Amsterdam gaat er niets boven MOMO. Voor de beste gerechten uit heel Azië, een kosmopolitische sfeer en de ultieme chill-out bent u bij MOMO aan het juiste adres.
Het bekroonde MOMO Restaurant, Bar & Lounge is één van de meest trendy restaurants in Amsterdam. Hier worden de smaken en kleuren van het Verre Oosten gecombineerd met de stijl en elegantie van het Westen. MOMO komt van het Japanse woord voor bloesem en schoonheid. MOMO is een concept om te ervaren, een eindeloze reis zonder vastgestelde regels waarin u uw creativiteit kan laten gaan en uw eigen pad kunt volgen.
Of u nu gaat shoppen in de PC Hooftstraat, het Rijksmuseum bezoekt of gewoon behoefte hebt aan een luxueuze hang-out, MOMO aan de Singelgracht is de perfecte locatie voor ontspanning in stijl.

MOMO