Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Meeting & Event rooms overzicht

Wij zijn een 4-hamer vergaderaccommodatie. Dit betekent dat onze kwaliteit van dienstverlening en omvang van voorzieningen voor u als opdrachtgever inzichtelijk zijn.Alle geclassificeerde congresbedrijven zijn professioneel opererende bedrijven, maar de verschillen komen tot uiting in zaken als luxe, niveau van voorzieningen en overige dienstverlening. 

Of u nou een grote meeting, kleine vergadering, klassieke receptie, sweet sixteen party, of een fashion show wilt organiseren, met Park Hotel's meeting & event  zijn alle wensen bespreekbaar.

New York

Paris

Rome

Tokyo

Break out Suites

London

Sydney

Berlin

MOMO Exclusive - Private Dining

Evenementen & speciale gelegenheden