Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

MEETINGS & EVENTS

In een stijl die de ontspannen en tegelijkertijd moderne cultuur van Amsterdam weerspiegelt, bieden de moderne meeting en event ruimtes van Park Hotel meer dan 700 vierkante meter vergaderruimte waarvan iedereen energie en inspiratie krijgt.
Het Park Hotel, de meest gewilde locatie voor vergaderingen van zowel nationale als internationale aard, biedt 9 uitmuntende meeting en event ruimtes, waaronder adembenemende boardrooms. Alle zalen bieden moderne elegantie en stijl.

In de zalen New York en London is er plaats voor maar liefst 130 deelnemers in theateropstelling. In de Paris zaal met 105 vierkante meter passen 75 gasten, de Sydney met 115 vierkante meter biedt plaats aan 70 deelnemers. De zalen Tokyo, Berlin en Rome zijn de perfecte keuze voor besloten boardroom vergaderingen of intieme bijeenkomsten. Elke ruimte ademt de exclusieve ambiance van subtiele geraffineerdheid, kosmopolitisch perspectief en de unieke atmosfeer van de metropool Amsterdam.

Technologie speelt een steeds belangrijker rol bij de conferenties, vergaderingen en evenementen van tegenwoordig. Elke meeting en event ruimte is uitgerust met de allernieuwste voorzieningen, zoals een iPod docking station, ergonomische stoelen, ruime conferentietafels en professionele meeting host voor al uw aanvullende wensen. Dit alles creëert een uitnodigende en geraffineerde omgeving die zal bijdragen tot het succes van uw bijeenkomst.

Geen enkel evenement is te groot of te klein met iBAHN Enterprise Conference Solution (ECS)
Van een enkele internet aansluiting tot meervoudige verbindingen tussen meerdere evenementen of ruimtes, deze supersnelle internet verbinding ondersteunt zelfs de meest uitdagende en veeleisende evenementen.

Alle meeting en event ruimtes van Park Hotel zijn genoemd naar bruisende internationale steden, waarin onze kosmopolitische kijk op het leven weerspiegeld wordt. Stap in onze wereld en ervaar de klasse en unieke atmosfeer van een metropool.

Welcome to the Park Hotel way of life!

T +31 (0)20 710 7231
F +31 (0)20 664 6732
E meetings@parkhotel.nl

 

Meetings