Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Weekend Amsterdam

Op zoek naar de ideale city trip? Een weekend Amsterdam is een van de meest bruisende opties in Europa. Amsterdam is altijd een van de meest easy going steden geweest met zijn open en tolerante sfeer. De Amsterdammer ontvangt iedereen die een weekendje weg in Amsterdam doet, met open armen. Alle Amsterdamse buurten hebben hun eigen unieke karakter. Naast Amsterdam centrum zijn er tal van andere gebieden met unieke bezienswaardigheden die allemaal de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens uw weekendje weg in Amsterdam.

Park Hotel Amsterdam is by far de meest trendy uitvalsbasis voor een weekend Amsterdam. Door zijn centrale ligging, in het hart van het Fashion & Museum district, is Park Hotel het ideale startpunt voor uw bezoekjes aan alle prachtige musea, galeries, winkels, restaurants en cafés.