Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Route & transfers
 

Klik hier om uw trip naar Park Hotel Amsterdam te plannen.

Openbaar vervoer vanaf het Centraal Station Amsterdam.
Neem tram 1, 2 of 5 en stap uit op het Leidseplein. Ga te voet verder in de richting van het Vondelpark. Direct naast het Vondelpark, tegenover Holland Casino, ziet u Park Hotel op de hoek.

Openbaar vervoer vanaf het station Amsterdam Zuid.
Neem tram 5 in de richting Centraal Station. Stap uit op de Hobbemastraat en volg de tramrails te voet. Park Hotel ligt op de hoek aan de rechterkant.

Openbaar vervoer vanaf Schiphol
Neem de trein naar Amsterdam Zuid W.T.C en vervolgens tram 5 in de richting Centraal Station. Stap uit op de Hobbemastraat en volg de tramrails te voet. Park Hotel ligt op de hoek aan de rechterkant.

Hotelshuttle Schiphol Airport
De Schiphol-hotelshuttle van Connexxion, de eenvoudige manier om bij uw hotel te komen en een comfortabel begin van uw verblijf in Nederland. Kijk op
www.schipholhotelshuttle.nl

Tram-, bus- en metrolijnen
Tijdens uw verblijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk zien. Openbaar vervoer is de beste manier om alle bezienswaardigheden te zien en de stad te bewonderen. Kijk voor de tram-, bus-, veerpont- en metrolijnen op
www.gvb.nl

Reizen per trein
Kijk op
www.ns.nl  voor een reisplanner, kaartjes en abonnementen.

Per auto vanaf Den Haag en Schiphol International Airport
Schiphol Airport (A4) – vanaf de A4 volgt u de richting Zaandam. Neem afslag S-106 en sla aan het eind rechtsaf. Ga voorbij de rotonde van het Surinameplein en neem de linkerrijstrook over de brug. Ga linksaf de Overtoom op. Sla aan het eind van de Overtoom rechtsaf, de Stadhouderskade op. Park Hotel ligt aan uw rechterkant.

Per auto vanuit Utrecht (A2)
Volg de richting Centrum. Als u binnen de bebouwde kom van Amsterdam bent, slaat u rechtsaf bij de eerste verkeerslichten, de President Kennedylaan op. Deze gaat over in de Amsteldijk. Sla bij de T-splitsing linksaf, de Stadhouderskade op. Volg deze weg tot voorbij het Rijksmuseum. Het Park Hotel ligt 50 meter verder, aan de linkerkant.

Per auto vanuit Diemen/Amersfoort (A10)
Volg de richting Centrum, Amsterdam, Schiphol en neem afslag S-112, Centrum. Volg bij het Amstelstation de richting Centrum, de Wibautstraat op. Sla linksaf bij de grote kruising. Volg deze weg tot voorbij het Rijksmuseum. Park Hotel Amsterdam ligt 50 meter verder, aan de linkerkant.