Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Parkeergelegenheid

Park Hotel heeft inpandige parkeerfaciliteiten voor hotelgasten. Reserveringen kunnen voor aankomst gemaakt worden. Zonder reservering is beschikbaarheid bij aankomst onder voorbehoud. De kosten voor parkeren zijn €65,00 per dag. Per uur kost parkeren €6,00. Om de veiligheid van uw auto te garanderen vragen wij u bij binnenkomst uw autosteutels af te geven bij de Service Desk.

Stuur voor reserveringen een e-mail naar
reservations@parkhotel.nl of bel direct naar onze Service Desk: +31 (0)20 671 1222.

Als de parkeerplaats van het hotel volledig bezet is, kunt u ook parkeren in een openbare parkeergarage (Q-Park Byzantium of Q-Park Museumplein), op enkele meters van het hotel. Kijk voor meer informatie op
www.q-park.nl