Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Pak een taxi

Rondrijden kan groener

Wilt u ook wat aardiger zijn voor de aarde? Kies dan voor een 100% groene taxiservice. Nieuw in Amsterdam is TAXI-E, dat noemen wij nog eens duurzaam tegen een normale prijs.

TAXI-E is de eerste volledige elektrische taxiservice in Amsterdam. Alle taxi’s van TAXI-E zijn stil, hebben geen uitlaatgassen en rijden veel comfortabeler dan gewone auto’s. Deze manier van rijden is volledig klimaat neutraal wat dus bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Dat groen niet saai is bewijst TAXI-E. Alle taxi’s zijn uitgerust met Wi-Fi en tablet. Leun comfortabel naar achter, pak er een krantje bij of surf wat over het internet, terwijl uw chauffeur u geruisloos naar uw bestemming brengt.

We horen u denken “is een elektrische taxi niet veel duurder dan andere taxi’s?”. Nee, dat is het niet, en wellicht nog belangrijker, alle chauffeurs van TAXI-E zullen altijd de kortste route naar uw bestemming nemen zodat u nooit teveel betaalt.   

Wilt u eens een ritje in deze groene taxi ervaren? Reserveer u rit hier alvast.