600,225

"Dit noemen wij een

kosmolitische belevenis"

- Society World -

 

500,225

"Een perfecte basis voor

mode- en cultuurliefhebbers"

- Jackie Magazine -

 

500,15

"Dit is het leven

op zijn best"

- Talkies Lifestyle Magazine -

 

300,50

"Inspiratie, creativiteit en persoonlijke aandacht"

- Meeting Magazine -

 

100,100

"Momo is een naam

die synoniem staat aan klasse"

- Time Out -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

Park Hotel nabij Leidseplein & Museumplein

De stad Amsterdam staat bekend als een cultureel mekka waar het hele jaar door wat te beleven valt. Van musea, internationale markten, exclusieve boetieks en warenhuizen, en van tentoonstellingen tot festivals, er is zoveel te zien en te ontdekken, dus waarom begint u niet bij Park Hotel Amsterdam, het middelpunt van de actie met het Leidseplein en Museumplein op loopafstand?

Vanaf het moment dat u uit het hotel naar buiten stapt, staat u midden in het kloppende hart van Amsterdam, aan het begin van de trendy en culturele Fashion & Museum district. Het hotel heeft de ideale locatie, in de buurt van het beroemde uitgaansgebied Leidseplein waar u heerlijk kunt winkelen, eten en ontspannen. Of ga de andere kant op richting het Museumplein, naar de niet te missen musea zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum of het Stedelijk Museum. Het Leidseplein, Museumplein en vele andere bezienswaardigheden.. ze liggen allemaal op een paar minuten lopen van het hotel!

Direct naast het hotel ligt de ingang van het schitterende Amsterdamse Vondelpark en voor een wandelings langs de beroemde en schilderachtige grachten wandelt u de andere kant op. Big money spenders zijn helemaal op hun plaats in de P.C. Hooftstraat, hier vindt u winkels van elk beroemd modemerk en de meest chique bars, clubs en restaurants van de stad. Als u iets meer avontuur zoekt, waag dan een gokje in het Holland Casino aan de overkant van het hotel of duik in het non-stop nachtleven van de stad.