Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Park Hotel nabij Leidseplein & Museumplein

De stad Amsterdam staat bekend als een cultureel mekka waar het hele jaar door wat te beleven valt. Van musea, internationale markten, exclusieve boetieks en warenhuizen, en van tentoonstellingen tot festivals, er is zoveel te zien en te ontdekken, dus waarom begint u niet bij Park Hotel Amsterdam, het middelpunt van de actie met het Leidseplein en Museumplein op loopafstand?

Vanaf het moment dat u uit het hotel naar buiten stapt, staat u midden in het kloppende hart van Amsterdam, aan het begin van de trendy en culturele Fashion & Museum district. Het hotel heeft de ideale locatie, in de buurt van het beroemde uitgaansgebied Leidseplein waar u heerlijk kunt winkelen, eten en ontspannen. Of ga de andere kant op richting het Museumplein, naar de niet te missen musea zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum of het Stedelijk Museum. Het Leidseplein, Museumplein en vele andere bezienswaardigheden.. ze liggen allemaal op een paar minuten lopen van het hotel!

Direct naast het hotel ligt de ingang van het schitterende Amsterdamse Vondelpark en voor een wandelings langs de beroemde en schilderachtige grachten wandelt u de andere kant op. Big money spenders zijn helemaal op hun plaats in de P.C. Hooftstraat, hier vindt u winkels van elk beroemd modemerk en de meest chique bars, clubs en restaurants van de stad. Als u iets meer avontuur zoekt, waag dan een gokje in het Holland Casino aan de overkant van het hotel of duik in het non-stop nachtleven van de stad.