Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!

 

 

PARK HOTEL SIGNATURE BEDDING COLLECTIE®


 HET BED: Jensen® Original zone systeem matrassen

Park Hotel garandeert een ultieme nachtrust met de nieuwe generatie Jensen® Original Zone systeem matrassen. Het speciale zonesysteem van Jensen geeft uw lichaam de perfecte steun terwijl u slaapt en uitrust. Deze steun in de rug zorgt in combinatie met de zachte schouderzone voor een betere nachtrust dan u ooit eerder hebt ervaren.

De toplaag van het matras is van een stretch stof welke de steun van het veringsysteem verhoogt. De matras topper zorgt ervoor dat de temperatuur helemaal op u wordt aangepast. Wist u dat een slechte nachtrust vaak wordt veroorzaakt door een te warme of juiste koude temperatuur? TempSmart™ is een geheel nieuwe matras topper met een thermostaat welke de temperatuurschommelingen perfect uitbalanceert welke vaak de oorzaak zijn van een slechte nachtrust.LUXE TOPLAAG MATRASSENWordt elke ochtend uitgerust wakker en klaar voor de dag. Park Hotels’ luxe toplaag matrassen vormt de basis voor een diepe en rustgevende slaap. De basis is gemaakt van 100% wit katoen en overheerlijk ganzendons.
 DEKBED

Ons dekbed is voorzien van een ultieme vulling die verwarmt maar niet zwaar op u ligt. Het zachte katoen is gevuld met hypoallergeen zuiver wit 90% eendendons en 10% veertjes en vervolgens om een speciale manier geweven wat verschuiving voorkomt en zorgt voor een constante luchtigheid.
 PARK XXL KUSSENS

Geniet van de rust die u nodig hebt en leg uw hoofd en nek in de meest comfortabele houding in de Park 80 x 60 cm XXL kussens. Zacht en soepel, deze kussens van luxe ganzendons  vormen zich gemakkelijk  naar uw slaap positie met een heerlijk ondersteunend effect.PARK HOTEL SIGNATURE BEDDING COLLECTION® |
HAAL HET NU EXCLUSIEF IN UW EIGEN HUIS

KOOP HET NU!