Online booking
 
 
 
Best Rate Guaranteed
 

Welkom in Park Hotel

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam, tussen het exclusieve Fashion & Museum district, ligt het nieuwste en meest fashionable boetiek hotel van Amsterdam.

Park Hotel is de ultieme keuze voor de doorgewinterde zakenreiziger en de individuele jetsetter die op zoek is naar het bruisende stadsleven, kunst en cultuur.

Het award winnende Park Hotel, met haar intieme sfeer en subtiele elegantie, biedt een ongekende service met een home-away-from home gevoel.

Dit luxueuze boetiek hotel telt 189 kamers, waaronder prachtige suites, 9 flexibele ruimtes voor meetings, events en een private dining, The Living Room, The Gallery Zone, The Guest Library, Park 24H Workout, privé parkeergarage en MOMO Restaurant, Bar & Lounge.

Het award winnende MOMO Restaurant, Bar & Lounge, onderdeel van Park Hotel, is de plek waar u kunt genieten van de beste Pan-Aziatische keuken, cosmos en de ultieme chill out. MOMO is een naam synoniem aan klasse. Alles, van de Missoni sofa’s tot aan het prachtige design van het duo B&K Architects. Zacht verlichte muren, hoge plafonds en de open keuken maakt MOMO de ultieme lifestyle bestemming.   

De combinatie van de beste centrum locatie van Amsterdam, gelegen tussen het Leidseplein, het Museum Plein, de exclusieve P.C. Hooftstraat en het Vondelpark, maakt samen met het weldoordachte design, de gedistingeerde luxe en geavanceerde faciliteiten, Park Hotel Amsterdam tot het beste adres voor ingewijde reizigers en zakenmensen.

Ontvang 10% korting op uw reservering.