Online booking
 
 
 
Best Rate Guaranteed
 

Welkom in Park Hotel

de nieuwe stijl van Amsterdam


Midden in het bruisende centrum van Amsterdam, tussen het exclusieve Fashion & Museum district, ligt het nieuwste en meest fashionable boetiek hotel van Amsterdam.

Park Hotel is de ultieme keuze voor de doorgewinterde zakenreiziger en de individuele jetsetter die op zoek is naar het bruisende stadsleven, kunst en cultuur.

Het award winnende Park Hotel, met haar intieme sfeer en subtiele elegantie, biedt een ongekende service met een home-away-from home gevoel.

Dit luxueuze boetiek hotel telt 189 kamers, waaronder prachtige suites, 9 flexibele ruimtes voor meetings, events en een private dining, The Living Room, The Gallery Zone, The Guest Library, Park 24H Workout, privé parkeergarage en MOMO Restaurant, Bar & Lounge.

Het award winnende MOMO Restaurant, Bar & Lounge, onderdeel van Park Hotel, is de plek waar u kunt genieten van de beste Pan-Aziatische keuken, cosmos en de ultieme chill out. MOMO is een naam synoniem aan klasse. Alles, van de Missoni sofa’s tot aan het prachtige design van het duo B&K Architects. Zacht verlichte muren, hoge plafonds en de open keuken maakt MOMO de ultieme lifestyle bestemming.   

De combinatie van de beste centrum locatie van Amsterdam, gelegen tussen het Leidseplein, het Museum Plein, de exclusieve P.C. Hooftstraat en het Vondelpark, maakt samen met het weldoordachte design, de gedistingeerde luxe en geavanceerde faciliteiten, Park Hotel Amsterdam tot het beste adres voor ingewijde reizigers en zakenmensen.

Awards Park Hotel & MOMO

Park Hotel Amsterdam Business Travel Awards Park Hotel Amsterdam World Travel Awards genomineerd

Social Scene

Nieuwsbrief

 

Recensies

Lees al onze recensies en schrijf er zelf een!
 
"Eén woord: fantastisch" - 8.11.11
Fantastisch hotel met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect gelegen nabij het Vondelpark, Leidseplein, Museumplein en PC Hooftstraat. Je voelt je bijna thuiskomen in de sfeervolle lobby met brandende openhaard en kaarsjes op tafel. Mooie kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam. 's Avonds gegeten in restaurant MOMO. Ook in het restaurant zeer behulpzaam personeel en leuk dat je vanuit het restaurant de keuken in kunt kijken. Nog nooit hebben zoveel smaakbelevingen op één avond gehad, ook MOMO is in één woord fantastisch. Wij komen zeker terug!